Wintercheck bij Autocentrum Roosendaal

Deel dit met je vrienden

Stilstaan, slecht starten of erger, voorkom verrassingen en bereid uw auto goed voor op de winter. In de winter kan het onverwachts glad zijn en bij slecht weer heeft uw auto het zwaarder. Met de Wintercheck van Autocentrum Roosendaal kunt u zorgeloos de winter in. Voor € 14,95 wordt uw auto op diverse essentiële punten gecontroleerd.

Wintercheck Autocentrum Roosendaal

Top 5 reparatie advies uit winterchecks

Uit de diverse winterchecks die we de laatste tijd hebben uitgevoerd, is gebleken dat auto’s het deze winter vooral op de volgende vijf punten kunnen laten afweten:

  1. Accu: deze geeft te weinig spanning om te starten in de winter.
  2. Bandenprofiel: de banden zijn te glad om veilig te rijden.
  3. Verlichting: lampen zijn stuk of geven onvoldoende licht.
  4. Koelvloeistof: deze kan bij vorst bevriezen.
  5. Ruitenwissers: bladen zijn versleten of geven strepen.

Wat zijn de kosten Wintercheck bij Autocentrum Roosendaal?

Wij bieden u de wintercheck aan voor 14,95 incl. btw

De monteur kan tijdens het uitvoeren van de wintercheck eventuele mankementen aan uw auto ontdekken. Uiteraard vragen wij vooraf toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Waarom de Wintercheck?

Tijdens de herfst en de winter heeft uw auto extra hard te lijden. Niet alleen vanwege de vrieskou. Maar bijvoorbeeld ook vanwege het strooizout, waardoor uw auto eerder gaat roesten.

De kou veroorzaakt vaak problemen met de accu, zodat de motor niet of slecht start. Ook hebben banden met minder profiel bij opvriezend water slechter grip op de weg. Om dit voor te zijn, doet u de wintercheck.

Maak zelf eenvoudig online een afspraak voor APK bij Autocentrum Roosendaal

Gebruik onze werkplaatsplanner om zelf online een afspraak te maken

Autocentrum Roosendaal Specialist in Suzuki

Blijf op de hoogte van het nieuws over ons bedrijf. Meld je aan voor de maandelijkse AutocentrumRoosendaal Nieuwsupdate.