AutocentrumRoosendaal

Na een viertal jaar veel ervaring te hebben opgedaan wordt het tijd voor het serieuze werk. Sjaak gaat een overeenkomst aan met de importeur van Suzuki in Nederland en wordt officieel verdeler van het merk voor Bergen op Zoom en omstreken. Ook het pand aan de Antwerpsestraatweg wordt na verloop van tijd weer te klein. In 1990 is neemt hij het pand van de toenmalige Renault dealer Auto City Bergen op Zoom aan de van Heelulaan over uit het faillissement.

IN 1987 maakt Sjaak een zijsprongetje en wordt Alfa Romeo dealer voor Roosendaal. Dat duurt echter maar tot 1991. Dat geeft hem de gelegenheid om de focus weer op Bergen op Zoom te leggen, wat resulteert in een complete verbouwing met een forse uitbreiding van het pand aan de van Heelulaan. Maar de olie stroomt door de aderen en Sjaak zegt in 1998 volmondig ja tegen de vraag van de importeur van Suzuki om het pand op Belder 39 aan de Autostrada( industrieterrein Borchwerf I) in Roosendaal met bijbehorend verzorgingsgebied over te nemen van Reno, de toenmalig Suzuki dealer voor Roosendaal, die zich terug trekt richting Dordrecht. Zodoende wordt Suzuki Centrum de officiële Suzuki dealer van Zeeland tot aan Etten Leur.

Naast het feit dat Suzuki Centrum in Bergen op Zoom al meer dan 40 jaar bestaat wordt dit jaar het 20 jarig bestaan van Suzukicentrum Roosendaal gevierd. Dit jaar is Suzuki in Bergen op Zoom reeds 39 jaar Suzuki dealer.

Vanaf 1 maart zijn wij Specialist in Suzuki in Roosendaal, vanaf dat moment is de naam ook aangepast naar AutocentrumRoosendaal. De locatie Bergen op Zoom is verhuisd en de klanten zijn zeer welkom in Roosendaal.

Autocentrum Roosendaal Specialist in Suzuki

Blijf op de hoogte van het nieuws over ons bedrijf. Meld je aan voor de maandelijkse AutocentrumRoosendaal Nieuwsupdate.